Catch The Rainbow

Ritchie Blackmore Rainbow Tribute Band

Så var bandets namn som jag startade 2012. Min målsättning var att det här bandet skulle bli det bästa Ritchie Blackmore´s Rainbow tribute band ever. Jag samlade ihop de bästa musiker i min närhet och började öva som en jävul.

Vi spelade in med en enkel digital porta som jag sedan mixade ihop hemma hos mig. Förutom det så skapade jag en massa sociala hemsidor, en egen website och bombarderade fans och forum med mail om hur bra vi var.

Vi hann göra två livespelningar innan bandet brakade ihop och jag förstår idag varför. Det var för att jag drev killarna för hårt i min vision att bli de bästa Ritchie Blackmore´s tribute bandet.

Soundcheck Custom Bike Show 2013 Norrtälje

Efter ett år av slit så var det äntligen dags för en första spelningen. Jörgen Larsson: trummor & sång, Andreas “Lillen Eklund: sång, Roger Gustavsson: keyboard & sång, Anders Månsson: bas & sång och jag på gitarr intog Twin Club Mc Norrtäljes stora förfest till Custom Bike show som huvudband.

Live på Custom Bike Show 2013 Norrtälje
Efter en katastrofal soundcheck blev det en lång väntan tills det var dags att kliva på scen. De första låtarna var en rysare då medhörningen var obefintlig. Men mixerkillen skärpte till sig efter diverse påtryckningar och visade att han verkligen kunde sitt jobb. Det var så jävla mycket folk att det inte gick att se publiken längst bak, och de verkade gilla vad de fick höra och se. Det blev i slutändan en magisk kväll.
Studioinpelningar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *