Flamenco

El Flamenco Nórdica

2015 kastade jag gitarren på hyllan. Sjukdomar och utebliven spelglädje gjorde att lusten till mitt gitarrspel försvann. Men så fick jag en akustisk gitarr av en vän och jädrans vad kul det blev att spela igen. Jag har alltid drömt om Medelhavet och då speciellt Spanien. Jag lockas av Spaniens sol och värme, mat och vin, musik och kultur. Den känns äkta, spännande och harmoniskt.

På den här sidan utforskar jag de spanska tonerna och drömmer mig bort.

Musiken jag skapar spelar jag in hemma hos mig. En akustisk gitarr, en mikrofon och musikprogrammet Propellerheads Reason som är ett underbart enkelt program med så många möjligheter. Jag kommer lägga upp mer låtar och videos allteftersom.

Sommaren 2016
Jag hade en dröm att spela in en video innan min operation och det uppmärksammade min fina vän Ingela. Hon tog kontakt med mig och sa; jag skjutsar dig och filmar! Efter lite funderingar så bestämde vi träff och åkte upp till min favoritplats i Grisslehamn, norr om Norrtälje, den sista varma och soliga dagen i september 2016. Vi filmade in allt med min iPhone 5s och resultatet blev med tanke på förutsättningarna kanon.

El Flamenco Nórdica Vol. 1

From Here to Eternity

1 kommentar

  1. Crister

    Skriv gärna en kommentar 😊

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *