Exinoque

Mitt drömprojekt

Jag har varit fascinerad av elektronisk musik sedan Jean-Michel Jarre släppte sin vinylplatta Oxygèn. Den skivan tog fram de djupaste känslor inom mig och målade upp de mest berörande drömmar. Efter alla dessa år blev jag sugen att försöka återskapa den känslan och spelade då in två “låtar” och la upp dem på Spotify. Nu ytterligare några år senare har jag både möjlighet, lust och nyfikenhet att ta upp det spåret igen.

Till min hjälp har jag två inspelningsprogram som synkar med varandra. Det ena programmet är Propellerheads Reason 9 som är ett helt otroligt bra program med så många möjligheter. Det andra programmet är Logic Pro X. Det är både stabilt och användarvänligt. Till dessa program har jag köpt till ett antal olika pluggar som målar ljuden till oanade känslor.

Nu börjar min resa och jag är så glad att du vill följa med.

Exinoque, Pt. 1
Här är den första låten i Exinoque sviten som jag spelat in. “Earth is the place where we all must live in harmony and peace. There is no time for arrogance or stupidity. Life is too short for that. Love life and appreciate the differences. Soon, we are all stardust.” 
Exinoque på Spotify

REASON

Jag använder senaste Reason från Propellerheads

Några synt-pluggar

Sound Combo 310

med Jiggery-Pokery | Exinoque

Spotify

Lyssna & följ Exinoque

Facebook

Följ Exinoque

SoundCloud

Lyssna på Exinoque

YouTube

Titta på Exinoque

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *