Ljudproduktion & filmmusik
Jinglar
Ljud är viktigt för att spegla vår omgivning och våra känslor. Genom ljud kan vi påkalla lyssnarens uppmärksamhet och med rätt bakgrundsljud kan man även skapa en passande atmosfär och förflytta lyssnaren till en sinnesstämning.

Jag har en stark och tight koppling till musiken

Sedan jag fick min första gitarr, blott 10 år gammal så har musiken betytt nästan allt. Jag spelade mycket exprimentell musik då nyfikenhen gjorde mig som besatt. Hur toner, stämmor och ljud målade lanskap som jag aldrig skulle ha upptäckt på något annat vis.

När jag hörde Jean Michelle Jarre med sin Oxygen på radion så var syntens inträde i min värld fullkomlig. Vilka toner, vilka ljud och vilket underbart sätt att handskas med syntetiska ljud. Jag blev kär.

Nu många år senare med datorns framfart så är det äntligen möjligt att måla med ljud jag inte i min vildaste fantasi trodde var möjligt!

Jag kör all min musik genom Propellerheads Reason. En underbar DAW med sanslösa möjligheter. Jag erbjuder ljudproduktioner, jinglar och filmmusik . Allt som handlar om ljud och känslor.

Crister Claesson

“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
Bob Marley

Mina favorit pluggar

Här är några av mina absolut tre främsta favorit pluggar. Sound Combo 310, Oberheim SEM V och den klassiska Quadran.

REASON

Jag använder senaste Reason från Propellerheads