Omdömen

Här är några omdömen från kunder jag haft förmånen att jobba med.

Crister presenterade kort därefter vår hemsida, logga och grafiska profil som stämde mitt i prick på vad vi hade försökt förmedla vid vårt första och enda personliga möte med honom.

Mattias Elisson Enmankort AB

Mattias Elisson, Enmankort AB

När vårt företag EnManKort AB var nystartat behövde vi hjälp med den grafiska designen allt ifrån hemsida till logga.

Vi blev rekommenderade Crister Claesson och tog kontakt med honom. Vi började med att maila vad vi tänkte och hade kort där efter ett möte med Crister där vi förklarade hur vi tänkte och vad vi ville förmedla. Kort efteråt presenterade Crister vår hemsida, logga och grafiska profil som stämde mitt i prick på vad vi hade försökt att förmedla till Crister vid vårt första och enda personliga möte med honom.

Crister är lyhörd, snabb och har känsla för vad som passar och förmedlar det vi tänker. Crister sköter vår hemsida och ser alltid till att vi har rätt uppdateringar oftast innan vi vet att det har kommit ut en ny.

Hemsidan fungerar utmärkt på dator, smartphone eller läsplatta. Vi har även fått hjälp med att integrera ett rekryteringsverktyg på vår hemsida som då jobbar tillsammans med vårt rekryteringsprogram.

Så fort vi träffar någon kund, vän, släkt eller hör att någon behöver en ny hemsida så rekommenderar vi alltid Crister. Han förstår våra tankar även när vi inte kan uttrycka dem själv.

Vi gratulerar dig som är ny kund hos Crister. Du kommer inte att bli besviken.

Mattias och Micke ägare EnManKort AB

Enmankort AB

Bemanningsföretag, Webbsida