Anette Gustafsson

Att måla är livsnödvändigt för Anette Gustafsson. Det musikaliska akvarellspråket uttrycker det hon vill förmedla allra bäst. Inspiration hämtar hon huvudsakligen i naturen, där öppet hav möter land eller där ljus spelar mellan glesa trädstammar. Landskap som går att finna i ansiktet hos ett djur eller en människa utmanar henne också.

Hon arbetar sökande med pigment och mycket vatten, känner i kroppen när hennes bild är fångad. Det föränderliga ljuset och subtila stämningar fascinerar henne. Anette målar gärna i det stora formatet, där hon styr pigmenten med breda penslar och mycket vatten, men älskar att bli överraskad av akvarellens förmåga till eget liv.

Detaljer

Kund Anette Gustafsson
Lanserad Dec 2017
Kunskaper WordPress
Webbplats Ta mig dit
Facebook Ta mig dit

Uppdraget

ReDesign av Anette Gustafssons hemsida. Hennes önskemål var att få en responsiv sida (en sida som anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil) och som visar hennes fina akvareller på ett fint och tydligt sätt.

Innehåll

Hennes nya sida innehåller 12 sidor. En startsida, om mig, fem kategorier med akvarellmålningar, press, utställningar, nyheter, instagram samt kontakt.

Tanken är att det också kommer bli en webbshop.

Som akvarellmålande konstnär är användandet av dator och den digitala tekniken lite främmande och även skrämmande. Jag har länge velat visa mina målningar internationellt men inte vetat hur.

Crister ledde mig varsamt genom hela resan, och gjorde verklighet av min vision. Hans tekniska skicklighet och moderna formspråk lyfte mina målningar ut i världen!

Crister är väldigt inkännande och lyhörd för mina tankar och åsikter och gav inte upp förrän jag var helt nöjd. Med sitt fina öga för bild och form har han kommit med inspirerande idéer som varit bättre än mina, och som vi behållit.

Vi har haft ett väldigt fint respektfullt samarbete och dessutom haft kul under resan. Nu har jag fått världens finaste webbsida! Modern, snygg och lätt att använda. Jag har fått mycket fina kommentarer om sidan och den har givit mig nya möjligheter som konstnär.

Anette Gustafsson

Akvarellmålare