Arbetsprofilen

Arbetsprofilen har sedan 2012 hjälpt privatpersoner och företag, stora som små, runt om i Roslagen. De vill såklart att du som kund ska känna dig trygg och nöjd– hos Arbetsprofilen är såklart du som kund viktigast. Sedan starten av Arbetsprofilen har mycket hänt. År 2016 byggde de ut sina lokaler. De har också breddat deras sortiment av kläder och skor med hög kvalité och arbetar idag med etablerade märken.

Detaljer

Kund Arbetsprofilen
Lanserad Dec 2017
Kunskaper WordPress
Webbplats Ta mig dit
Facebook Ta mig dit

Uppdraget

Pernilla L Pierrou från Arbetsprofilen kontaktade mig när de ville uppgradera sin sida till responsiv. En enkel “frimärksida” var önskemålet. Ren, fräsch och modern.

Innehåll

Deras nya sida är en one page sida och innehåller: Tjänster, Om Oss, Öppetider, Galleri och Kontakt.
När vårt företag Enmankort AB var nystartat behövde vi hjälp med den grafiska designen. Allt från logga till hemsida. Vi blev rekommenderade Crister Claesson och tog kontakt. Vi började med att maila vad vi tänkte och hade kort därefter ett möte där vi förklarade hur vi tänkte och vad vi ville förmedla.

Kort efteråt presenterades vår hemsida, logga och grafiska profil som stämde mitt i prick på vad vi hade försökt förmedla vid vårt första och enda personliga möte.

Crister är lyhörd, snabb och har känsla för vad som passar och förmedlar det vi tänker. Han sköter vår hemsida och ser till att vi har rätt uppdateringar oftast innan vi vet att det har kommit ut en ny.

Hemsidan fungerar utmärkt på dator, smartphone och läsplatta. Vi har även fått hjälp med att integrera ett rekryteringsverktyg på vår hemsida som då jobbar tillsammans med vårt rekryteringsprogram. Så fort vi träffar någon kund, vän, släkt eller hör att någon behöver en ny hemsida så rekommenderar vi alltid Crister.

Han förstår våra tankar även när vi inte kan utrycka dem själv. Grattis till dig som är ny kund hos Crister. Du kommer inte att bli besviken. Mattias och Micke ägare Enmankort AB

Mattias Elisson

Enmankort AB, Webbsida