Cilla Hector

Cilla har jobbat som professionell  sångerska/musiker i över 25 år. En norrlänning som är bosatt i Roslagen. Förutom konsertverksamhet i kyrkor har Cilla spelat under events, t. ex på Stockholms slott, Grand Hotell, Globen samt flertalet hotell m.m. Under åren har hon även medverkat i ett antal TV-program samt givit ut flera skivor i eget namn. Hon har samarbetat med flera artister i olika konstellationer eller som solist runt om i Sverige och Norge.

Detaljer

Kund Cilla Hector
Lanserad Okt 2017
Kunskaper WordPress
Webbplats Ta mig dit
Facebook Ta mig dit

Uppdraget

ReDesign av Cilla Hectors hemsida. Hennes önskemål var att få en responsiv sida (en sida som anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil) samt att hon själv ska kunna göra uppdateringar.

Innehåll

Hennes nya sida innehåller 9 sidor. En startsida, turnéplan, fotoalbum, kontakt och all hennes musik. Musiken kan lyssnas till samt se vad hon har att erbjuda för låtval till begravningar, mingel och event. Jag har även kopplat på hennes musik till Spotify samt lagt in sociala medier och beställning av musikalbum.

Cilla Hector på Spotify

En hemsida ska vara funktionell , snygg, “up-to-date” och användarvänlig på både dator och mobil. Jag tycker att det viktigaste med en hemsida är att kunna visa varje besökare & eventuell kund på ett tydligt och enkelt sätt vad jag kan erbjuda!

Det ska inte vara för mycket information men det som finns ska vara lockande och enkelt att kunna klicka sig vidare på – i mitt fall som musiker; kunna hitta turnéplan, biografi, musikfiler, bilder och kontaktformulär.

Precis det har Crister Claesson som sin specialité – skräddarsy efter person och användningsområde.

Jag är mycket nöjd med hans erfarenhet och kunnande av att designa och bygga min hemsida och inte minst det goda samarbetet och hans hjälpsamhet under vägen.

Cilla Hector

Sångerska/musiker