Enmankort AB

Enmankort är ett litet bemanningsbolag med verksamhet i Stockholm sedan 2008. De som driver företaget har rötterna i restaurangbranschen, vilket också är deras expertområde både vad gäller bemanning och rekrytering. Deras repertoar är dock lika bred som stark tack vare kärnan i verksamheten – alla våra medarbetare.

Detaljer

Kund Enmankort AB
Lanserad Oktober 2017
Kunskaper WordPress
Webbplats Ta mig dit
Facebook Ta mig dit

Uppdraget

När Mattias och Mikael från Enmankort kontaktade mig så ville de ha en logotype och en hemsida. Deras önskemål var att få en responsiv sida (en sida som anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil) samt att de själva ska kunna göra uppdateringar.

Innehåll

Deras nya sida är en one page sida och innehåller: Lediga jobb, Bemanning, Rekrytering, Om oss, Våra ledord, Auktoriserad, Jobba med oss, Referenser och Kontakt.
När vårt företag Enmankort AB var nystartat behövde vi hjälp med den grafiska designen. Allt från logga till hemsida. Vi blev rekommenderade Crister Claesson och tog kontakt. Vi började med att maila vad vi tänkte och hade kort därefter ett möte där vi förklarade hur vi tänkte och vad vi ville förmedla.

Kort efteråt presenterades vår hemsida, logga och grafiska profil som stämde mitt i prick på vad vi hade försökt förmedla vid vårt första och enda personliga möte.

Crister är lyhörd, snabb och har känsla för vad som passar och förmedlar det vi tänker. Han sköter vår hemsida och ser till att vi har rätt uppdateringar oftast innan vi vet att det har kommit ut en ny.

Hemsidan fungerar utmärkt på dator, smartphone och läsplatta. Vi har även fått hjälp med att integrera ett rekryteringsverktyg på vår hemsida som då jobbar tillsammans med vårt rekryteringsprogram. Så fort vi träffar någon kund, vän, släkt eller hör att någon behöver en ny hemsida så rekommenderar vi alltid Crister.

Han förstår våra tankar även när vi inte kan utrycka dem själv. Grattis till dig som är ny kund hos Crister. Du kommer inte att bli besviken. Mattias och Micke ägare Enmankort AB

Mattias Elisson

Enmankort AB, Webbsida