John Lundvik

John Lundvik är en artist, sångare och låtskrivare som genom åren har samarbetat med flertalet stora svenska och internationella artister. Han sågs av de flesta för första gången våren 2013 i Så Ska Det Låta där han gjorde stor succé tillsammans med Jasmine Kara som lagmedlem. I 2014 års upplaga av programmet blev genomslagskraften än bättre och han har medverkat i programmet totalt tre gånger!

I samband med det stora firandet av Drottning Silvias 70-årsdag fick John det ärofyllda uppdraget att tillsammans med bl.a. Peter Jöback, Tomas Ledin, Rennie Mirro, Karl Dyall och Lill Lindfors framträda i den stora hyllningskonserten En Kväll För Vår Drottning som sändes i SVT från Oscarsteatern i Stockholm.

John öppnade även Nationaldagsfirandet från Skansen 2014. Även det tv-sändes och han sågs sjunga duett med Lill Lindfors, något de gjort vid flertalet tillfällen sedan dess.

Som låtskrivare fick John sitt stora genombrott och erkännande 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva When You Tell The World You’re Mine. Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen.
John har även medverkat vid Allsång på Skansen vid ett par tillfällen.

På Johns meritlista finns även filmmusik till bland annat den amerikanska succéserien Empire och Snabba Cash. I Melodifestivalen 2014 gick John direkt till final som låtskrivare och ensam upphovsman till Anton Ewalds bidrag Natural.

Detaljer

Kund John Lundvik
Lanserad September 2017
Kunskaper WordPress
Webbplats johnlundvik.se
Facebook Ta mig dit

Uppdraget
John Lundvik och Lotta Didriksson Fröjd från Unlimited Music & Management AB hade ett möte med Warner Music Sweden AB där de bestämde att min tidigare webbdesign skulle ReDesignas. Den ska lättas upp, bli ljusare och luftigare. Nemaz problemaz sa jag.

Innehåll

Hans nya sida är en one page sida och innehåller: Singlar, Media, Biografi, Press och Kontakt.

Crister levererar en förstklassig service och bygge av hemsidor. Han har också förmågan att skapa upplägget och designen efter vad företaget & personen ifråga står för och vill förmedla. Något som är extra viktigt för mig som artist.

John Lundvik

Artist

Pin It on Pinterest

Share This