John Lundvik

John Lundvik är en etablerad platinasäljande artist och låtskrivare. Han har under åren arbetat med några av de största internationella och nationella stjärnorna.

Som låtskrivare fick John sitt stora genombrott och 2010 med hedersuppdraget att skriva den officiella bröllops låten ”When You Tell The World You´re Mine” till Kronprinsessan Victoria och Daniel. 2011 skrev och sjöng John ”Sanna mina ord” tillsammans med Petter under namnet Johnel.

I Melodifestivalen 2014 gick John direkt till final som ensam upphovsman till Anton Ewalds bidrag Natural. John skriver även filmmusik för prisbelönta filmer som till exempel ”Snabba Cash” och syns regelbundet i olika TV sammanhang som till exempel Så Ska Det Låta, där han upprepade gånger gjort succé.

John Lundvik är en förstklassig entertainer och i samband med det stora firandet av Drottning Silvias 70-årsdag fick John det ärofyllda uppdraget att tillsammans med andra svenska artister framträda i den stora hyllningskonserten En Kväll För Vår Drottning som sändes i SVT från Oscarsteatern i Stockholm.

Detaljer

Kund John Lundvik
Lanserad September 2014
Kunskaper WordPress
Webbplats johnlundvik.se
Facebook Ta mig dit
Instagram Ta mig dit
Spotify Lyssna

Uppdraget
John Lundviks önskemål var att få en responsiv sida (en sida som anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil) samt att han själv ska kunna göra uppdateringar.

Innehåll

Hans sida innehåller just nu 7 sidor. En startsida, om, nyheter, video, fotoalbum och kontakt. Jag har även kopplat på hans musik till Spotify samt lagt in John Lundviks kopplingar till sociala medier.
John Lundvik på Spotify