Motvind

Motvind är ett svenskt rockband med en mycket enkel syn på livet som går ut på att man alltid ger mer än man tar och kryddar det med texter som berör och inspirerar oavsett om man är rik eller fattig.

Det bästa omdömet om Motvind är att de alltid varit kompromisslösa i sin musik och sina texter.

Med plattor som bl.a. Känd dig blåst – 1976, Jo Jo Ja Ja – 1977, Motvind – 1978, Snacka går ju… 1980, Hjärta av stål 1981 och Kamikaze – 1983 har de satt ett stort avtryck i den svenska rock- och proggarenan.

 

Detaljer

Kund Motvind
Levererat Dec 2019
Kunskaper WordPress
Webbplats Ta mig dit
Facebook Ta mig dit

Uppdraget

Jag kontaktade Jack McGuinnes i Motvind (som förövrigt är mina ungdomsidoler) för jag såg deras dåvarande hemsida och tänkte att de behövde hjälp att skapa en modern sida som fungerar och ser snygg ut i alla enheter. Den fungerade på datorskärm, men inte i mobil och padda. Efter några samtal så satte vi igång att bygga och de blev mer än glada över slutresultatet. 

Jag måste direkt erkänna att jag sett det mesta i människoväg och mött människor från Sir Richard Branson till de värsta skuggfigurerna som lever och andas. Räknar man bort alla groupies och fans som delat glädjen i musiken och rocklivet så finns det fortfarande kvar tillräckligt med individer för att kunna sammanfatta samarbetet med Crister på detta sätt.

Crister Claesson är en av de där människorna du möter som med självklar slutledningsförmåga analyserar vad en kund behöver för att nå fram med sitt varumärke och de tjänster som erbjuds.

Vem som helst kan göra en hemsida, men att får fram det viktiga i budskapet på ett lättförståeligt och snyggt sätt är något helt annat och vi i Motvind känner att Crister har den förmågan. Vi har aldrig tidigare under så kort tid fått så mycket positiva omdömen från våra fans och följare.

Vi kan varmt rekommendera Crister Claesson som en pålitligt och seriös webdesigner och kreatör.

Jack McGuinness

Motvind, Webbsida