Webbplats – Sökmotoroptimering
Webbdesign

Jag bygger hemsidor i responsiv design. Vilket innebär att sidan känner av och anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil.

Hemsidor – Sökmotoroptimering
Webbdesign

Jag bygger hemsidor i responsiv design. Vilket innebär att sidan anpassar sitt innehåll till skärm, platta och mobil.

Jag hjälper dig bygga din bästa hemsida

Jag använder mig av WordPress som är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för både privatpersoner, organisationer och företag.

Efter jag skapat din hemsida uppdaterar du själv ditt nyhetsflöde eller din blogg. Och behöver du hjälp så finns jag givetvis till hands.

Vad är responsiv webbdesign och varför är det så viktigt?

Responsiv webbdesign innebär en webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Antal kolumner och bilder kan anpassas automatiskt, och bilder skalas om beroende på främst fönsterbredden.

Google meddelade att från och med den 21 april 2015 kommer de att premiera mobilvänliga hemsidor vid sökningar i mobilen. Detta innebär i praktiken att webbsidor som inte är mobilanpassade (responsiva) syns sämre vid mobila sökningar på Google än vad de gjorde innan.

Mobilstatistik
  • Hur många använder mobil 81%
  • Hur många kopplar upp sig till intenet via mobil 78%
  • Hur många kopplar upp sig dagligen 65%
  • Hur många kopplar upp sig flera gånger dagligen 31%
Siffrorna kommer från iis.se Svenskarna och internet 2016
Webbpaket
* Pris för att köpa bilder ingår inte. ** Webbhotell och domännamn ingår inte i priset.
Exempel på tilläggspaket
WebbShop
WooCommerce

18.000 kr

Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell

Nyhetsbrev
Skapa kontakt med dina kunder
4.990 kr

Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell

Mer sidor
Fler undersidor
799 kr

Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell

Startpaketet

Det perfekta paketet för dig som nöjer dig med en visitkortssida!

En hemsida till dig som endast är i behov av en One-Page sida (1 sida). Du får en komplett webbplats speciellt anpassad för din företagsprofil, uppbyggt med marknadens populäraste redigeringsverktyg Divi från Elegant Themes vilket gör den i framtiden blir lätt att redigera och eventuellt expandera.

Silverpaketet

Mitt populäraste paket riktat till små och medelstora företag, artister och konstnärer!

Med detta paket ger jag dig en fulländad WordPress webbplats speciellt anpassad till just din företagsprofil. Gjort på högkvalitativ teknik och form samt med personlig design. Jag använder inga färdiga mallar utan istället marknadens populäraste redigeringsverktyg Divi från Elegant Themes vilket gör att du i framtiden enkelt kan korrigera modifikationer och utvidga hemsidan.

Guldpaketet

Det perfekta paketet för dig som är i behov av en stor webbplats med mycket funktioner!

Ett paket till mellanstora och stora företag. Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt företag med personlig design utan mallar. Uppbyggt med marknadens populäraste redigeringsverktyg Divi från Elegant Themes vilket gör att du i framtiden enkelt kan korrigera modifikationer och utvidga webbplatsen.

Pin It on Pinterest

Share This