Webbplats – Sökmotoroptimering

Webbdesign

Vi skapar webbupplevelser med attityd och känsla utöver det vanliga. Vi hjälper företag, stora som små, att få en större, mäktigare och häftigare närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig bygga din bästa hemsida

Med en professionell skräddarsydd hemsida inger ert företag ett kraftfull uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke – dygnet runt, året om.

Vi utgår alltid från kundens behov, önskemål och krav. Givetvis blir webbplatsen anpassad för alla plattformar – skärm, platta och mobil.

Serviceavtal för din trygghet

Med ett serviceavtal underhåller jag din webbplats så den alltid är i toppskick. I avtalen ingår även ett antal timmar där jag byter/ändrar bilder och texter på din webbsida.

Vad är responsiv webbdesign?

Responsiv webbdesign innebär en webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Antal kolumner och bilder kan anpassas automatiskt, och bilder skalas om beroende på främst fönsterbredden.

Google meddelade att från och med den 21 april 2015 kommer de att premiera mobilvänliga hemsidor vid sökningar i mobilen. Detta innebär i praktiken att webbsidor som inte är mobilanpassade (responsiva) syns sämre vid mobila sökningar på Google än vad de gjorde innan.

Mobilstatistik

  • Hur många använder mobil 81% 81%
  • Hur många kopplar upp sig till intenet via mobil 78% 78%
  • Hur många kopplar upp sig dagligen 65% 65%
  • Hur många kopplar upp sig flera gånger dagligen 31% 31%
Siffrorna kommer från iis.se Svenskarna och internet 2016
Exempel på tilläggspaket
WebbShop
WooCommerce
18.000 kr
Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell
Nyhetsbrev
Skapa kontakt med dina kunder
4.990 kr
Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell
Mer sidor
Fler undersidor
799 kr
Priset är exklusive moms,
domännamn och webbhotell